Anlıyorum, yeni sayfalar yayınlamak ve işletmenizi tanıtmakla karşılaştırıldığında bu çok önemli görünmüyor. Dahili bağlantılar oluşturmak, bağlantıları web sitenizdeki uygun bağlantı metnine yapıştırmaktan ibaret değildir. Düzinelerce diğer alakalı web sitesi sayfalarına ve blog gönderilerine yetki verecek ve / veya tam tersi olacak gerekli sütun sayfalarını oluşturmakla ilgilidir. Bu, ana sayfanızdan hem kullanıcı deneyimi hem de arama motoru tarayıcıları için tasarlanmış net bir gezinme sistemi ile yapılabilir. Bir spor giyim markası olan Gymshark’ı ele alalım. Ana sayfasında yalnızca iki üst düzey menü seçeneği listelenir – basit. Kadınların veya Erkeklerin üzerine geldiğinizde, sunulan ürünlerin ve koleksiyonların bir açılır listesi görüntülenir. Açılır liste, trend olanlara, Gymshark’ın temel ürünlerine, ürün yelpazesine özgü stillere ve diğer kategorilere tam olarak uymayan aksesuarlara bölünmüştür.
Yazı dolaşımı
Related Posts
Bu karmaşık manzara ve yoğunluktan doğan çok katlı binalar, toplanmış konutların üzerine insanların eskisi denli komünikasyon ortamında olmamalarını sağlayan sosyalleşme […]
Peptitler (Grekçe: πεπτίδια; “ıvır zıvır sindirilebilirler”) teşhismlanmış bir düzende, α-amino asitlerin birbirine demetlanmasıyla oluşan endamsız polimerlerdir.[1] Bir amino asit sözıntısı […]
Peptitler (Grekçe: πεπτίδια; “küçük sindirilebilirler”) tanımlanmış bir düzende, α-amino asitlerin birbirine rabıtlanmasıyla oluşan kısaca polimerlerdir.[1] Bir amino asit sözıntısı ile […]
Peptitler (Grekçe: πεπτίδια; “küçük sindirilebilirler”) teşhismlanmış bir düzende, α-amino asitlerin birbirine bentlanmasıyla oluşan kısaltarak polimerlerdir.[1] Bir amino hamız kalıntısı ile […]
Peptitler (Grekçe: πεπτίδια; “ıvır zıvır sindirilebilirler”) tanımlanmış bir düzende, α-amino asitlerin birbirine destelanmasıyla oluşan kısaltarak polimerlerdir.[1] Bir amino hamız kalıntısı […]
Peptitler (Grekçe: πεπτίδια; “değersiz sindirilebilirler”) teşhismlanmış bir düzende, α-amino asitlerin birbirine sargılanmasıyla oluşan gücük polimerlerdir.[1] Bir amino asit lafıntısı ile […]