Bunun nedeni, 11. sıradaki sıralamaya kıyasla orantısız bir şekilde en fazla tıklamayı birinci sırada almasıdır. Arama için herhangi bir optimizasyon yapmadan bile organik trafik için iyi performans gösteren bir sayfanız varsa, muhtemelen sayfayı daha fazla trafik getirecek şekilde iyileştirebilirsiniz, bazen en küçük ince ayarlarla. Bir alışveriş amacıyla gerçekleştirilen aramalar için tıklama oranlarını ve bunların ilk konum için% 30’dan nasıl başladığını ve yavaşça izini sürdüğünü gösteren resim. Alışveriş amacıyla gerçekleştirilen aramalar için tıklama oranları. Resim kaynağı: Gelişmiş Web Sıralaması. Başlamadan önce: Shopify SEO’nuzu geliştirmek için temel bilgiler Shopify mağazanızın SEO’sunu iyileştirmeye başlamadan önce ayarlamanız gereken birkaç önemli şey var. Bunlar: Özel bir alan satın alın. Basitçe söylemek gerekirse, mağazanızın SEO’da başarılı olması için kendi alan adına ihtiyacı vardır.
Yazı dolaşımı
Related Posts
Bu karmaşık manzara ve yoğunluktan doğan çok katlı binalar, toplanmış konutların üzerine insanların eskisi denli komünikasyon ortamında olmamalarını sağlayan sosyalleşme […]
Peptitler (Grekçe: πεπτίδια; “ıvır zıvır sindirilebilirler”) teşhismlanmış bir düzende, α-amino asitlerin birbirine demetlanmasıyla oluşan endamsız polimerlerdir.[1] Bir amino asit sözıntısı […]
Peptitler (Grekçe: πεπτίδια; “küçük sindirilebilirler”) tanımlanmış bir düzende, α-amino asitlerin birbirine rabıtlanmasıyla oluşan kısaca polimerlerdir.[1] Bir amino asit sözıntısı ile […]
Peptitler (Grekçe: πεπτίδια; “küçük sindirilebilirler”) teşhismlanmış bir düzende, α-amino asitlerin birbirine bentlanmasıyla oluşan kısaltarak polimerlerdir.[1] Bir amino hamız kalıntısı ile […]
Peptitler (Grekçe: πεπτίδια; “ıvır zıvır sindirilebilirler”) tanımlanmış bir düzende, α-amino asitlerin birbirine destelanmasıyla oluşan kısaltarak polimerlerdir.[1] Bir amino hamız kalıntısı […]
Peptitler (Grekçe: πεπτίδια; “değersiz sindirilebilirler”) teşhismlanmış bir düzende, α-amino asitlerin birbirine sargılanmasıyla oluşan gücük polimerlerdir.[1] Bir amino asit lafıntısı ile […]