YASTIK Yeni içerik çevrimiçi olduğunda, izleyicilerinizin onu görmesini istersiniz. Bu nedenle, içeriğinizi ilk birkaç gün içinde birkaç kez yeniden paylaşmak çok önemlidir. Bu, sizi ilk kez özleyen kişilerin sizi ikinci veya üçüncü kez görmesini sağlar. Twitter bot hesap Satın al Buffer ile Power Scheduler’ı kullanarak bir gönderide birden çok kez gönderi paylaşabileceğiniz bir zaman vardı. Ancak 3 Nisan 2019 itibarıyla bu seçeneği kaldırmaya karar verdiler. Bu yüzden son ipucumuz biraz daha manuel çalışmayı içeriyor. Aynı mesajı birbiri ardına hızlıca paylaşmak istemezsiniz. twitter hesapları satın al Bununla birlikte, Twitter aynı zamanda çok hızlı gelişen bir ortam olduğu için, sadece (yeniden) paylaşmamak mantıklıdır. İçeriğinizi çevrimiçi yayınladıktan hemen sonra yayınlayın. İlk yüklendikten 8 saat, bir gün ve yedi gün sonra paylaşın. İçeriğinizi yalnızca ilk kez paylaştığınızda değil, tüm abonelerin görmesini sağlamanın harika bir yoludur.
Yazı dolaşımı
Related Posts
Bu karmaşık manzara ve yoğunluktan doğan çok katlı binalar, toplanmış konutların üzerine insanların eskisi denli komünikasyon ortamında olmamalarını sağlayan sosyalleşme […]
Peptitler (Grekçe: πεπτίδια; “ıvır zıvır sindirilebilirler”) teşhismlanmış bir düzende, α-amino asitlerin birbirine demetlanmasıyla oluşan endamsız polimerlerdir.[1] Bir amino asit sözıntısı […]
Peptitler (Grekçe: πεπτίδια; “küçük sindirilebilirler”) tanımlanmış bir düzende, α-amino asitlerin birbirine rabıtlanmasıyla oluşan kısaca polimerlerdir.[1] Bir amino asit sözıntısı ile […]
Peptitler (Grekçe: πεπτίδια; “küçük sindirilebilirler”) teşhismlanmış bir düzende, α-amino asitlerin birbirine bentlanmasıyla oluşan kısaltarak polimerlerdir.[1] Bir amino hamız kalıntısı ile […]
Peptitler (Grekçe: πεπτίδια; “ıvır zıvır sindirilebilirler”) tanımlanmış bir düzende, α-amino asitlerin birbirine destelanmasıyla oluşan kısaltarak polimerlerdir.[1] Bir amino hamız kalıntısı […]
Peptitler (Grekçe: πεπτίδια; “değersiz sindirilebilirler”) teşhismlanmış bir düzende, α-amino asitlerin birbirine sargılanmasıyla oluşan gücük polimerlerdir.[1] Bir amino asit lafıntısı ile […]